Jdi na obsah Jdi na menu
 


Psychonautika

Skrytá tvář psychonautiky

Původně jsem se chtěl rozepsat o tomto esoterickém tématu, ale režisér tripu mne varoval, že by to způsobilo velký rozruch.

Také jsem chtěl přemluvit členku naší skupiny, aby zveřejnila report o svém velikonočním mystickém tripu, ale odmítá. Že se s nikým hádat nehodlá...

Když před deseti léty přišla k nám, hned jsem od režiséra tripu dostal informaci, že bude velmi dobrá a její celoživotní mystický proces bude silný. A že už nikoho takového neobjevíme.

Skutečně se to všechno stalo, což současně otvírá otázku předurčenosti, https://cs.wikipedia.org/wiki/Predestinace která by tu asi vyvolala ještě větší rozruch než pojem režisér tripu. Podobně otázka, proč vlastně tripy rozšířeného vědomí dostáváme... V žádné literatuře se o této základní otázce nemluví!

 

Trip RV trochu jinak

Podle zkušeností mé i přátel je trip rozšířeného vědomí vlastně návštěvou, čili exkurzí do vyšších světů. Připomíná i přednášku na Univerzitě, či divadelní představení, ve kterém jsme spíše diváky.

 Proto tak zdůrazňuji roli režiséra tripu, který rozhoduje o tom, co v tripu bude.

Můžeme mít přání jaký trip chceme, a on ho může, ale nemusí splnit. Většinou přidá to, co nám chce ukázat.

Pokud jeho roli pochopíme, napadne nás, že zrovna jak není vhodné přijít k někomu na návštěvu bez ohlášení, tak je dobré se s režisérem o tripu channelingem předem domluvit. Ostatně trip není nic jiného než silný channeling.

A to nejen o dni a hodině, ale i o metodě. Režisér tripu může určit i druh psychedelika, použitou hudbu, či další podrobnosti rituálu.

Provází nás tedy před tripem, v něm i po něm, kdy nám vysvětlí, co jsme nepochopili. Má tedy zásadní vliv na jeho zpracování, integrování. Po létech praxe jsme už v tripu stále, jen se jeho síla neustále mění...

Režisér tripu nám vysvětlil i jiné podivnosti, běžně neznámé. Třeba to, že za zážitky rozšířeného vědomí se musí platit, přesněji řečeno je kompenzovat. I pouhý channeling se také platí. Ve vyšších světech komunismus nepěstují, vše tam má své přesné zákonitosti včetně ceny...

Jako lidé totiž na ně nemáme právo, nejsou určeny nám. Přesto jsou velmi užitečné, a v tom je gigantická výhoda psychonautiky.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Poslední fotografie


Kontakt



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 2
Celkem: 74260
Měsíc: 1397
Den: 58