Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přetížení mysli v tripu s rozšířeným vědomím

Pokud už máme více tripů s rozšířeným vědomím, a je jedno jaké psychedelikum použijeme, začnou být náročnější. Kdepak selanka, s tou bychom se daleko nedostali...

Kromě ohromujících tísnivých badtripů z hyperprostoru Stvoření a jejích paradoxních zákonitostí nám může vyšší část rozšířeného vědomí dát řadu dalších zkoušek. Je to celá věda...

Jedním z nich je přetížení našeho vědomí rychlým proudem vševyjadřujících vizí a pocitů shůry. Jelikož je daleko dokonalejší než naše vědomí, nedělá mu to problém. Představte si, že by někdo napojil psí hlavu na naše myšlení, to je podobná situace.

Pes by byl jistě zděšen a ohromen tím, co nikdy nezažil. Rád by se vrátil do svého známého psího světa, ačkoliv nás má tak rád.

Podobně je to s návštěvou vyšších světů v tripu. Prostě je toho na nás moc, a to jak z Hyperinteligence, kterou sotva můžeme pochopit, tak i v rychlosti dějů jimiž nás zasypává.

Pokročilým psychonautům může ještě přidat zatížení tím, že se vyšší Já naladí na ještě vyšší úroveň. Udělá tedy totéž co my. A pak s ohromením vnímáme, jak i ono má stejné problémy  jako my přijmout, co tam je...

Výsledek je, že se nám přehřívají obvody a trip je vše jiné než příjemný odpočinek. O to však v psychonautice vůbec nejde.

Kdo tím zdárně projde a neuteče, dostane se výš. Je to hodně o důvěře, že jsme ve správných rukou. V každém případě si uvědomíme, jak směšné nesmysly nás ve škole učili, že lidské myšlení je to nejdokonalejší na světě.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Exploiting A "UNKNOWN" Marketing Secret

(Georgebob, 17. 2. 2024 5:20)

<Insane>Hack] Unique A.I. App Makes Us $635/Day

https://www.youtube.com/watch?v=z0aiLF3Sz7E

 

 


Poslední fotografie


Kontakt



Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>

Statistiky

Online: 2
Celkem: 73042
Měsíc: 1241
Den: 123