Jdi na obsah Jdi na menu
 


Projevilo se vám v tripech o Vánocích mystérium Vánoc?

Projevilo se vám v tripech o Vánocích mystérium Vánoc?

K Vánocům mám nedůvěru už léta. Všeobecný shon a zmatek spojený s těmito svátky je v přímém rozporu z proklamovaným klidem a mírem. Včetně maškary Santy Clause podezřelého z těžké komerce. Nejraději bych pro sebe Vánoce zrušil jako jakýsi obal bez obsahu.

Přesto jsem vzácněna Vánoce něco o nich v tripech zažil. Třeba v roce 2008, že jde ocyklický proces vzniku a proměny vědomí.

Trip do mě nalil energii a poslal mi vizi víru jdoucímu až do oblak. Byl podobný tornádu, ale zlatému. Obrovská sací síla sahající až do nejvyšších světů. Tam, kde není žádná náhoda, ale věčná Dokonalost v nekonečně směrech.

Na Štěpána jsem měl další trip. V něm jsem si opět uvědomil:

1/ nejsme návštěvníci tohoto světa. Chybně říkáme, že jsme sem přišli a po smrti zas odsud odejdeme. Nikdo nikam nepřichází ani neodchází, žijeme „sami v sobě“, ve Věčnosti, jen se proměňujeme. Jsme tu doma.

2/ rovněž nejsme jako lidé dole a božské kdesi nahoře. Jsme „uvnitř něj“, vlastně jeho zvláštní výtvor, kterou nutně potřebuje. Opět to nejde přesně popsat, jen prožít tu Podivnost jakési Rubikovy kostky…

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Poslední fotografie


Kontakt



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 74194
Měsíc: 1407
Den: 75