Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další články pro FB

Vysoká škola channelingu

Tak jako v každém oboru má praxe rozhodující význam. U channelingu je typické, že ho mnoho lidí brzy přestává dělat. Ne, že by jim to nešlo, naopak, právě proto, že jím to jde... Je to logická obrana ega, která nechce konkurenci.

U těch mála, co channeling dělají několik desetiletí, je patrné, že zcela změnil jejich život. Vždyť mají přístup k informacím ještě lepší než jasnovidci, kteří jsou jim nejvíc podobní.

Vývoj channelingové praxe je velmi složitý. Po mnoha etapách přejdou do stavu, který je možno vyjádřit jako soužití s intuicí, což však není nic jiného než projev silné intuice.

Rozhodně se to nepodobá ničemu, co běžní lidé znají pod pojmem intuice. Navázání komunikace už je okamžité, vzájemná výměna informací probíhá téměř nepřetržitě. Po mnohaletém soužití s intuicí se již dokonale znají.

Nejde jen o verbální komunikaci. Daleko účinnější jsou meditace, v kterých  v exkurzi navštěvuje svět intuice a komunikace probíhá vizemi a vševyjadřujícími pocity.

Darem intuice je i změna pocitu. Se zkvalitněním komunikace roste i kvalita pocitu.

Je to neustálá výuka, intuice je dokonalý Guru. Pak je možno vidět do všeho a do všech.

Kromě rychlého osobního rozvoje je zajištěna ochrana a vše potřebné k životu. I tento rozvoj se velmi liší od naivních lidských představ.

Přesně popsat toto soužití i s jeho problémy nelze, nikdo by to správně nepochopil. Jen ten, který to sám dělá. Více na http://intuice.mysteria.cz/

 

Zážitek rozšířeného vědomí

Jako příklad RV je možno uvést tripreport Gluma:

„Ja si z uvodnych faz pamatam len strasny hukot, triestenie priestoru na miliontiny fraktalov, Mestecko myslienok, kazdy bod tvori svoj vlastny vesmir, ktory sa stiepy na miliardy castic, tie medzi sebou sutazia, snazia sa ziskat vyssie postavenie

Cely zivot, vesmir, svet, to co si predstavujeme ako minulost a buducnost uz existovalo, existuje a vzdy bude existovat ako jeden koncept. A my, Boh, Ziva Bytost, si snivame svoj sen o tom, co je to byt zivy.

 Neexistuje cas a neexistuje jedinec, existuje len Boh, ktory zije. A zivot, ako taky, je samospravedlnitelny. Pretoze to je zivot.  A tak to je.  Najprv musite zosaliet, aby ste to pochopili.

To cele bolo sprevadzane pocitom Velkosti, Plodnosti, Vecnej Hry. Nebola v tom ziadna taka kostolna vznesenost, bolo to strasne plne, dynamicke, akoby si videl cloveka, co kraca po poli a kam splane, tam vyrasi trava a z nej vyletia spievajuci vtaci. Strasne zivotne.“

Takový zážitek RV, jinde nazvaný peak experience https://en.wikipedia.org/wiki/Peak_experience , v bibli označený jako vytržení ducha, má ohromný vliv na člověka. Nelze ho k ničemu jinému přirovnat. Silně zapůsobí i na ty psychonauty, kteří o něm hodně vědí a chtějí ho. Ale ani oni si ho nepředstavovali tak silný. Často se stane, že kvůli němu odcházejí z psychonautiky!

O to víc je drtivý pro ty, kteří ani nevěděli, že může existovat. Nepřijmou ho ani věřící, kterým nabourává jejich náboženské představy, samozřejmě ani ateisté. Těch, kteří přijmou zážitek RV, je podstatně méně než 1% všech lidí. Proč?

Protože byl kdysi jen pro šamany a zasvěcence. Pro úzký okruh vybraných. Jak se psychedelik chopily davy laiků, muselo dojít k problémům. Psychonautika RV rozhodně není pro každého schůdná.

Jak název napovídá, vědomí se v tripu rozšíří do oblastí nám zcela neznámých. Nadvědomí, čili intuice, je nám podobná jen velmi málo. Přesahuje nás mocně svou tvořivou Inteligencí. Vlastně skoro nikdo neví, že něco takového skutečně existuje.

Takový zážitek s převahou rozbourá naše představy o životě, a to jen tak někdo neustojí. Proto není možné očekávat, že odmítání RV někdy skončí.

Proto někteří umělci využívají darů RV pro svou tvorbu, ale zamlčují, že to vlastně není jejich dílo. Nechtějí se hádat a být označování jako psychotici.

 

V tripu do daleké budoucnosti

V některých tripech rozšířeného vědomí se cítím jako být vystřelen na exkurzi do daleké budoucnosti a jen zírám. Záleží, jak až moc se mi vědomí rozšíří.

Pokud to není moc vysoko, je to úžasné. Jakoby svět bohů, který od nás není zas tak nepřekročitelně vzdálen. Popsat by se dal jako virtuozita a genialita ve všem... Nežijí si špatně, vůbec ne. Co jsme proti Nim raději nebudu komentovat.

Když mě vytáhnou ještě o patro výš do světa božstev, už je to na hraně. Dokonalost, Věčnost a Nekonečnost jsou Tu všude strašně silně. Stačí drobný podnět a mechanismus Dokonalosti vygeneruje okamžitě Vše co si dovedeme i nedovedeme představit.

Dokonalost je tak velká, že mě To ohromuje, ale ještě To mohu vydýchat. Prostě jen zírám a skoro nic si z toho nepamatuju.

Ještě vyšší stupeň je už na mne moc silný. Je to takový šok, že mám sklon se zahrabat do země, abych To nemusel vidět. Nepředstavitelná virtuální abstrakce paradoxů paradoxů, kde je vše totálně Jinak. Zde jsou jen symboly symbolů symbolů. Ovladače Všeho.

Ještě, že Tam nemohu být dlouho, to bych se už z Toho nesebral...

Je úplně nepředstavitelné, že v takovém světě jednou budeme, i když je to tak daleko... asi biliony let...

Zažili jste To také?

 

Psychonautika a osobní rozvoj

Kdo má zájem o osobní duchovní rozvoj, jsou mu tripy rozšířeného vědomí neomezeným zdrojem poznání. Třeba tenhle trip č.6 mi dal hodně:

„Hlavní obsah by se dal shrnout jako ohromující Zasvěcení do Poznání Zákonitostí Věčně Nového Stvoření se všemi vyplývajícími následky. Sloužil i jako Strážce prahu a jeho přijetí bylo podmínkou pro další duchovní postup.

Pochopil jsem, že individualita vzniká z víru v nekonečném oceánu Absolutna. Postupným štěpením pak vzniká hierarchická struktura vesmíru. V jistém bodě se zase začne od konce rozpadat a vědomí se začne přesouvat zpět.  Následky jsou překvapující a lidem zcela neznámé.

Vysvětlili mi, co je vlastně ego: Část vědomí, která si mylně myslí, že jiné části neexistují a uzavře se do sebe.

Hierarchii Stvořeného jsem ve vizi viděl jako okna ve vysokém domě. V přízemí jsou různé varianty spodních úrovní. Ve vyšších patrech jsou vyšší a vyšší úrovně. Světlomet vědomí zviditelňuje jednotlivá okna, zbytek je ve tmě nevědomí.

Konečně jsem pochopil duality vzniklé štěpením Jednoty na nekonečnou Mnohost. Vše je úplně jinak, než se běžně uvádí. To by snad nikdo nepřijal... Přesto je to v jistých kulturách známé, viz monáda.“

Výhodou psychonautiky je, že každý dostane tu výuku, která je dokonale ušita na jeho dosavadní úroveň. Výuka postupuje plynule, chybné představy se hned nevyvracejí, ale postupně napravují. Každý má tedy jinou výuku. Postupuje se od iluzí a mýtů k Realitě Života.

Výsledek toho je, že mne žádná filosofie či náboženství s jeho demagogií nemůže zmást. Už mám kvalitnější informace. Vlastně je všecko Jinak, ale kdo to chce slyšet?

Máte také tyto zkušenosti?

 

Vánoční dárek

Také vám tripy ovlivňují svátky jako jsou Vánoce či Velikonoce? Parádní trip jako dárek?

Já dostal dárek už dnes. Zesílili mi stálý pocit, který naplno znám z tripů rozšířeného vědomí. Jak byste takový pocit popsali? Jde ho těžko popsat. Snad jako hrdá posvátná vznešenost s úžasným vhledem a nadhledem.

Prostě jsem v tripu jakoby stále, jen je slabší, ale ne dynamický. Žádné fraktály atd., prostě klidný. V každodenních tripech bez psychedelik ještě zesílí.

Kdysi po 18.tripu mi ho na čtyři dny dali ještě silnější. Půlkou vědomí jsem byl zde, půlka kdovíkde v nebesích vířila tvořivou Blažeností.

Teď mi ho prý vyšší Já, tedy intuice, dá natrvalo a po několika letech ještě zesílí. To bude nááádhera! Ovšem zadarmo to nikdy nebylo a nebude.

Brzo totiž budu slavit 30 let v psychonautice od prvního holotropka u Mgr.Vančury, sláva mu!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Poslední fotografie


Kontakt



Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 73079
Měsíc: 1260
Den: 42