Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vlastní zkušenost je hlavní zkušenost

9. 3. 2021

 

Jak zavolat režiséra tripu

Věčné spory o tom, zda existuje nebo ne, ať si každý vyřeší po svém. Podle mne je jeho existence dokázána už tím, že se v tripu dozvídáme něco nového, co z naší hlavy nepochází. Trip přece není utvářen nějakou nahodilostí, má vnitřní logiku.

Proto je účelné zkoumat, kdo to je. Jak na to, popisuji v následujícím setu a settingu:

 

1.příprava

Tento trip bychom měli věnovat pouze tomuto, takže nějaké rozptylování čímkoliv jiným je nevhodné. Není to zábava, ale vážný výzkum existence našeho vyššího Já, čili intuice, který je tím pravým režisérem tripu. Je vlastně naším Guruem.

Měl by tomu dopomoci určitý rituál, který můžeme sami vymyslet. Jeho součástí je i hudba, jež musí hrát pořádně nahlas i během tripu. Doporučuji https://uloz.to/file/IiihrGaCHxt4/lisa-gerrard-zip Stačí se zaposlouchat do hudby, myšlenky samy zmizí.

 

 

2.trip

Na tento trip není vhodná větší dávka, ale malá, abychom nebyli v transu příliš moc a mohli ho vnímat vědomím. Nejlepší pozice je vleže na zádech, přikryti dekou, oči zakryté aby nás nic nerušilo. Na počátku tripu stále dokola opakujeme: Volám tě mé vyšší Já. Volám tě má intuice, režisére tripu. Zjev se mi!

Připomíná vám to vyvolávání duchů? Ovšem, podobnost tu je.

Vnímání hudby i naše pocity by se měly značně zkvalitnit, to už je důkaz přítomnosti vyššího Já. Vnímáme, co se kolem děje vnitřním zrakem. Může se objevit jako cokoliv, šaman, pták, nebo nějaký symbol.

Pokud se něco takového objeví, můžeme se toho zeptat: Jsi to opravdu ty, mé vyšší Já, režisér tripu? Pokud souhlasí, můžeme začít rozhovor na připravené otázky. Můžeme ho požádat, aby nám ukázal, co nám chce ukázat.

 

3.integrace zážitku

Na výstupu z tripu hned nahrajeme naše dojmy do připraveného diktafonu. Až se s tím srovnáme, můžeme zkoušet spojit se s režisérem tripu, aby nám vysvětlil, co jsme ještě nepochopili.

 

Kontraindikace

Je to už vyšší škola psychonautiky a ta není vhodná pro každého. Dříve to dělali jen šamané, nejvyšší kněží a zasvěcenci. Hodně dává, ale je potencionálně nebezpečná zejména z důvodu psychospirituální krize. Kdo má problémy duševního rázu, i deprese, neměl by to dělat.

Ze zkušenosti ji mají častěji ti, kteří mají rádi horory, mají piercing nebo tetování. Pokud by někdo chtěl volat nečisté síly, riskuje hodně. Za daleko menší prohřešek poslalo vyšší Já mojí známou jasnovidku Petru pod kola auta.

 

Poznámka

Nemusí se to povést napoprvé. Nezapomeňte napsat tripreport a zde uveřejnit, ať se ostatní poučí. Jistě objevíte další vylepšení.

Pokud to budete opakovat, znamená to vsup do mystiky a jeho procesu. Vyšší Já o vás začne mít zájem a začne vás přitahovat k sobě. To je proces Poznání. Jeho zákonitosti jsou dosti složité.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Poslední fotografie


Kontakt



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 3
Celkem: 74432
Měsíc: 1522
Den: 100